Μπέκος Βασίλειος-Αναισθησιολόγος

mpekos

Βασίλειος Μπέκος

Αναισθησιολόγος

Ο Βασίλειος Μπέκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Είναι απόφοιτος της  Σ.Σ.Α.Σ. -Ιατρικής  Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1999 έλαβε την ειδικότητα της Αναισθησιολογίας και το  2001 έλαβε την εξειδίκευση στην Εντατικολογία.

Από το 1992 έως το 1994 ήταν  Αξ/κος Υγειονομικής Επιστασίας Α/Τ Κανάρης και Φ/Γ Αδρίας με συμμετοχή σε αποστολές Εξωτερικού. Από το 2001 είναι Δ/ντής  Μ.Ε.Θ.  του Ναυτικού Νοσοκομείου και επικεφαλής 8μελούς ομάδας Περιεγχειρητικής  Ιατρικής στα νοσοκομεία Mediterraneo Hospital, Iaso General, Bioclinic  Athens,  Metropolitan, Rea, Euroclinic. Είναι Εθνικός  Αντιπρόσωπος του  ΝΑΤΟ Emergency Medicine Working Group.

Είναι μέλος του Resuscitation Teaching Council of Greece (Vice President), της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Ιατρικής (Treasure), της ΕλληνικήςΑναισθησιολογικής  Εταιρείας (Member), της Ελληνικής Εταιρείας Πόνου (Member), της  Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικής Βορείου Ελλάδας, της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος (Member), του Εuropean Resuscitation Council (Educator since 2006-International Course Director) και του Εuropean Society of Intensive Care Medicine (Member).