Τα νέα μας 2015

 

 

line_blue

28th Annual Meeting of Pakistan Society of Neurosurgeon
World Spinal Column Society
Hands-on Cadaveric Spine Workshop

O νευροχειρουργός Ιωάννης Πολυθοδωράκης συμμετέχει ως εκπαιδευτής στο Workshop που διοργανώνει η Παγκόσμια Εταιρεία Σπονδυλικής Στήλης από 19-22 Νοεμβρίου στο Καράτσι,
Πακιστάν . Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Ετήσιου Νευροχειρουργικού Συνεδρίου. Πρόεδρος και οργανωτής του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Νευροχειρουργικής Salman Sharif.
http://www.neurosurgerylnh.com/

 

Karachi 2015

 

 

 

 

 

 

line_blue

 

 

 

 

 

Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σπονδυλικής Στήλης  το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο Ναύπλιο από 29-31 Οκτώβρη 2015 συμμετείχε η Ιατρική Ομάδα του Athens Brain & Spine Surgery.

 

Panellinio Spondilikis

 

line_blue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Νοσοκομείου Υγεία συμμετείχε σήμερα με ομιλία, ο νευροχειρουργός Ιωάννης Πολυθοδωράκης. Το θέμα της ομιλίας ήταν οι Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές Σπονδυλικής Στήλης.

 

HYGEIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

line_blue

 

Στο Global Spine Congress 2015 συμμετείχε ο Ορθοπαιδικός Βασίλης Λυκομήτρος, μέλος της ιατρικής ομάδας του Athens Brain & Spine Surgery. To Συνέδριο πραγματοποιήθηκε 20-23 Μαϊου στο Buenos Aires στην Αργεντινή.

 

 

GLOBAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

line_blue

Στο 29ο Πανελλήνιο Νευροχειρουργικό Συνέδριο συμμετέχει με παρουσιάσεις η ιατρική ομάδα του Athens Brain & Spine Surgery.To Συνέδριο πραγματοποιείται στην Αθήνα από 28 έως 30 Μαϊου στο Olympic Royal Hotel.

 

 

PANELLHNIO SYNEDRIO PANE.....

 

line_blue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο European Spine Course Diploma συμμετείχε ως Εκπαιδευτής ο ορθοπαιδικός Βασίλειος Λυκομήτρος μέλος της ιατρικής ομάδας του Athens Brain & Spine Surgery. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στις 27-28 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.

 

EUROSPINE

 

 

 

 

 

 

 

line_blue

 

 

 

Στο 34ο Ετήσιο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής & Τραυματιολογικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης συμμετείχε η ιατρική ομάδα του Athens Brain & Spine Surgery. To Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 16-18 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη στο Macedonia Palace.

 

ΟΤΕΜΑΘ

 

 

line_blue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AMAST 2015,March 4th- 5th , 2015, Al Massah Hotel, Cairo Egypt

 

AMAST II

Comments are closed.